Preview Mode Links will not work in preview mode

Dev.Cast

Dec 21, 2012

I detta avsnitt frossar vi i gadgets tillsammans med två geeks, Jimmy Engström och Pete Brown. Och som bonus har jag också en intervju med Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows 8, om Windows 8 och nya datorer med detta nya operativsystem.

Detta avsnitt är det sista för 2012, vi ses i 2013. Ha en riktigt...


Dec 17, 2012

BizTalk Server, den gamla trotjänaren i många företag, har under hösten till och med ryktats att den skulle vara en död produkt ifrån Microsoft. Men ingenting är mer fel, hävdar Johan Hedberg, expert på bland annat BizTalk på Enfo, i denna intervju.

I denna intervju går vi igenom hälsoläget för Biztalk och...


Dec 10, 2012

Max Nilsson ifrån Filimundus gästar oss i vår virtuella Skypestudio för att diskutera marknaden för mobila spel och hur de använder spelmotorn Unity för att utveckla dem.

För er som inte känner Filimundus, så är det ett spelbolag som har utvecklat flera lyckade spel för iOS och Android, och nu även Windows...


Dec 3, 2012

Som de flesta av oss redan vet så är en hel ny suite av Officeprodukter på väg ut. Detta som har samlingsnamnet Office 2013. Och när ett nytt office kommer så kommer naturligtvis även en ny version av Sharepoint ut, också det med namnet 2013, Sharepoint 2013.

Jag har varit nyfiken under ett tag att förstå vad...


Nov 26, 2012

Fler och fler börjar intressera sig för att förflytta sina tjänster, helt eller dela av, till molnet. Men för många av oss finns det fortfarande en osäkerhet om hur säkert detta är. Det finns naturligtvis en pågående diskussion om detta. För att lyssna in till den har jag bjudit in Daniel Akenine, Microsoft,...